Tuo työyhteisösi metsään!


Metsässä oleskelu tutkitusti rauhoittaa ja auttaa palautumaan stressistä. Jo viisi minuuttia metsässä riittää kohentamaan mielialaa. Mitä pitempään metsässä viihtyy, sitä selvempiä vaikutukset ovat. Yhteinen metsäretki tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden virkistäytyä ja oppia uutta työyhteisönä.

Avarra, Miia Toikka ja Sipoon Korpi-Susi Oy toteuttavat yhdessä uudistavia työhyvinvointivalmennuksia Sipoonkorven kansallispuiston upeassa erämaaluonnossa. Tutustu alta retki-ideoihimme ja valitse niistä omalle työporukallesi sopivin!

Rentouttava metsäjoogaretki (2,5 h)

Rauhoittumista ja hyvinvointia sekä keholle että mielelle! Retki sisältää hidastempoista kävelyä ja helppoja, kaikille sopivia asahi- ja joogaliikkeitä sekä hyväksyvän läsnäolon ja tietoisen huomion suuntaamisen harjoituksia metsäympäristöä hyödyntäen. Annamme erämaan hiljaisuuden puhutella. Retken päätteeksi nautimme nuotiolla yhteiset nokipannukahvit.

Työn ilon löytöretki (4 h)

Tällä retkellä tutkitaan yhdessä sitä, mistä työn ilo syntyy ja miten sitä voi pitää yllä. Kävellään leppoisasti n. 4 km kierros helpohkossa maastossa. Keskustelun pohjaksi kuullaan alustus tunteista, motivaatiosta ja itsensä johtamisesta työelämässä. Teemaan virittäydytään myös yksinkertaisten kehollisten ja mielikuvaharjoitteiden avulla metsäympäristöä hyödyntäen. Retkeen sisältyy valintanne mukaan lounas ja/tai nokipannukahvit nuotiolla.

Kokonaisvaltaisen työhyvinvoinnin retkipäivä (6-7 h)

Päivä alkaa herkullisella aamupalalla ja rentoutumishetkellä Byagårdenin kylätalon tunnelmallisessa salissa. Keskustelun pohjaksi kuullaan alustus tunteista, motivaatiosta ja itsensä johtamisesta työelämässä. Työstetään aihepiiriä monipuolisesti sekä keskustellen että kehollisten ja mielikuvaharjoitteiden avulla.

Maittavan lounaan jälkeen siirrytään autoilla tai tilausbussilla Sipoonkorven metsiin. Kävellään leppoisasti n. 4 km helpohkossa maastossa ja tehdään helppoja, kaikille sopivia asahi- ja joogaliikkeitä sekä hyväksyvän läsnäolon ja tietoisen huomion suuntaamisen harjoituksia luontoympäristöä hyödyntäen. Retken päätteeksi nautimme nuotiolla yhteiset nokipannukahvit.

Varaukset ja tiedustelut:

Eveliina Salonen, 040 665 9970, eveliina.salonen@avarra.fi